Sunday, August 23, 2009

Höstplanering

Bläddrar lite i min almanacka och ser att det inte är långt kvar till att ha gått ett fullt år hos itrim. Tittade på mitt första inlägg här och inser att jag inte alls har kommit så nära mitt orginalmål som jag tänkte då. Idag har jag inte alls samma fokus på vikten men har börjat känna av att jag inte tränat på länge - och det har fått mig att börja fundera på höstplaneringen.

Det är dags för mig att sätta ihop en plan och bestämma mig för några mål att uppnå. Datum för höstryck-start är 1 september. Tack Peter o NuJ för digitala sparkar i baken gällande min avsaknad av träning.

Vore kul att se era planer för perioden 1 september till 31 december! Lämna en länk till er plan om ni har lust.

8 comments:

  1. Jo Catrin tänkte köra en rivstart med GI så då tänkter jag hänga på fastinte så mycket GI utan mer vara ordentlig. Tex inte dricka alkohol en fredag av ren slentrian eller äta ut då man gärna tar en god kaka som efterätt. Ja du förstår nog. Träningen är det inget fel på men nu blir det mer fokus på maten.

    Kul att du är här igen.
    Kram

    ReplyDelete
  2. Härligt att läsa ditt inlägg... Jo tack, jag ska också ta tag i mitt fläsk och riva i så jag gör ett ryck till med min viktminskning! I oktober blir det 1 år för mig sen jag startade! 25/9 mot Kreta :0)

    ReplyDelete
  3. Nån kväll när jag är hemma i stan ska jag med gå tillbaka och läsa min blogg. Bra påminnelse och kul att se vad jag tänkte och kände då, för ett år sen!

    ReplyDelete
  4. Har också hållt på i snart ett år på Itrim. Känner igen mig i det du säger. Själv har jag planer för en rivstart under tre veckor med pulver igen för att sen fokusera på att komma tillbaka till mina matvanor innan sommren.

    Är på jakt efter inspiration för att lyckas fortsätta. Men upptäckt att jag inte är den enda som inte hållt sig till det man byggt upp innan sommaren...

    Lyckat till! Tror det är bra med en plan och din låter bra! =)

    ReplyDelete
  5. Idag är det 1 sept! Hur har det gått?

    ReplyDelete
  6. Idag är det den 4:e och hur går det??? Lite nyfiken......:)

    ReplyDelete
  7. Och nu är det 6/10- hur går det för dig? Har ännu inte kommit igång men snart... he he

    ReplyDelete
  8. Ho ho! Hur är läget med dig? Jag har på börjat en ny pulver-fas i mitt liv.

    Kram

    ReplyDelete